Personalizirana foto knjiga

43,8060,90

Category: SKU: N/A

Description

Predstavljamo vam personaliziran album za poročne fotografije s čudovitimi lesenimi platnicami, kamor dodamo imeni poročenega para in datum poroke ter vse skupaj zavijemo v prikupno darilno embalažo. Seveda poroka ni edina prelomnica, ki se je spominjamo z nasmeškom na obrazu, zato je lahko album čudovito presenečenje za obletnico poroke, spomin na dan, ko ste se zaljubili ali zaročili, ali pa na vaše najljubše potovanje. V času, ko večina slik za vedno ostane le na telefonu ali računalniku, je album s personaliziranimi platnicami in skrbno izbranimi slikami dragoceno darilo, ki ne bo ostato zaprašeno v omari.

Izdelava foto knjige iz razvitih slik je enostavna, saj slike preprosto nalepite na liste, zraven pa lahko dopišete datume ali prelomne trenutke z zlatim ali srebrnim markerjem, ki se odlično združi s črno podlago listov.

Poročni album manjše velikosti vsebuje 40 strani, na katere lahko nalepite 120 slik standardne velikosti (15 x 10 cm). V večji fotoalbum pa nalepite do 240 fotografij iste velikosti. Preverite velikost in formate vaših fotografij za najbolj primerno postavitev (digitalni format 3:4 npr. 9×11, 10×13, 11×15, 13×17 cm).

 

Additional information

Velikost albuma

Manjši album (do 120 slik), Večji album (do 240 slik)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Personalizirana foto knjiga”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment