Personalizirana foto knjiga

43,8060,90

Kategorija SKU: N/A

Opis

Predstavljamo vam personaliziran album za poročne fotografije s čudovitimi lesenimi platnicami, kamor dodamo imeni poročenega para in datum poroke ter vse skupaj zavijemo v prikupno darilno embalažo. Seveda poroka ni edina prelomnica, ki se je spominjamo z nasmeškom na obrazu, zato je lahko album čudovito presenečenje za obletnico poroke, spomin na dan, ko ste se zaljubili ali zaročili, ali pa na vaše najljubše potovanje. V času, ko večina slik za vedno ostane le na telefonu ali računalniku, je album s personaliziranimi platnicami in skrbno izbranimi slikami dragoceno darilo, ki ne bo ostato zaprašeno v omari.

Izdelava foto knjige iz razvitih slik je enostavna, saj slike preprosto nalepite na liste, zraven pa lahko dopišete datume ali prelomne trenutke z zlatim ali srebrnim markerjem, ki se odlično združi s črno podlago listov.

Poročni album manjše velikosti vsebuje 40 strani, na katere lahko nalepite 120 slik standardne velikosti (15 x 10 cm). V večji fotoalbum pa nalepite do 240 fotografij iste velikosti. Preverite velikost in formate vaših fotografij za najbolj primerno postavitev (digitalni format 3:4 npr. 9×11, 10×13, 11×15, 13×17 cm).

 

Dodatne informacije

Velikost albuma

Manjši album (do 120 slik), Večji album (do 240 slik)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Personalizirana foto knjiga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment