Vaša zasebnost

V določenih primerih komunikacije z vami na portalu potrebujemo vaše osebne podatke in sicer: ime, priimek, naslov, elektronski naslov. S klikom na okence “se strinjam” izrecno potrjujete, da lahko pridobljene osebne podatke podjetje Mit .d.o.o.uporablja  in obdeluje za namen pošiljanje informacij, ter obveščanje o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na našem portalu. Če teh informacij ne želite več prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: klemi4u@telemach.net

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004), bo za zbrane osebne podatke vzpostavljen katalog zbirke osebnih podatkov, katerega upravljalec bo Mit d.o.o.,Pokopališka ulica 32,1000 Ljubljana.

Uporabnik zbranih osebnih podatkov bo izključno Mit d.o.o..

Glede vaših osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa in sicer s pisno ali ustno zahtevo na zapisnik na naslovu: Mit d.o.o.,Pokopališka ulica 32,1000 Ljubljana.

Mit d.o.o. se obvezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti  Mit d.o.o. in jih ne bomo posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo organizacijo, podjetjem ali fizično osebo.

Naš portal vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Zato podjetje Mit  d.o.o. v nobenem primeru ne more biti odgovorna za dostop od takšnih spletnih strani in za zaščito podatkov na takšnih spletnih straneh.

Z uporabo našega portala se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na teh straneh sproti obveščali. 

Na našem portalu uporabljamo več varnostno – zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. 

Za dodatne informacije, nas prosimo kontaktirajte preko e-maila klemi4u@telamach.net ali telefona 041-389-555.